Nieuw in verkoop!!!

IN VERKOOP; 21 WONINGEN ZWAANSHOEK - PAUWHOF!

Wonen in Pauwhof is de rust van het dorp en het gemak van de stad om de hoek. Voor Pauwhof is een unieke locatie gekozen met een landelijke en rustieke sfeer. De hof biedt een veilige leefomgeving waar u kunt genieten van de rust en ruimte die Zwaanshoek u biedt.

De kavels en woningen zijn groot; bruto vloeroppervlaktes variëren van +/- 283 – 359m2 en de kavels lopen plaatselijk richting de 1000m2. De prijs - kwaliteitverhouding is dus zeer gunstig.

Pauwhof is gelegen in Zwaanshoek op slechts enkele tientallen meters van de Ringvaart. Vanaf het hof heeft u uitzicht op de weilanden en de pracht en praal van de polder. Het gebied heeft een oer-Hollandse geschiedenis en biedt u alle rust en ruimte.

Voor uw dagelijkse noden kunt u in Zwaanshoek, Bennebroek en Hoofddorp terecht. Supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants; voor iedereen uit het gezin is een breed scala van voorzieningen tot de beschikking.

Heeft u toch behoefte aan meer voorzieningen, dan ligt Amsterdam op slechts een half uurtje rijden van Dauwhof. Het culturele aanbod van de hoofdstad is immens en biedt voor iedereen wat wils. Een dagje uitwaaien aan het strand of fietsen in het Groene Hart is geen probleem; Zwaanshoek ligt praktisch aan zee en u rijdt zo het Groene Hart in. Een geweldige omgeving om te wonen!

De woningen in Pauwhof zijn ontworpen met het idee om u de ruimte te geven. Heel letterlijk, want de woningen zijn zeer groot in de opzet. Maar daarnaast krijgt u ook de ruimte om uw woonwensen te verwerken in uw woning. Zo ontwerpt u, samen met de architect, uw droomhuis.

Pauwhof is gelegen in een geweldige omgeving waar alles binnen handbereik is. De rust en ruimte geven het gevoel dat u buitenaf woont, terwijl alle gemakken om de hoek liggen. Zwaanshoek, Bennebroek en Hoofddorp liggen op fietsafstand. Pauwhof combineert het beste van twee werelden.

www.woneninpauwhof.nl

 

IN ONTWIKKELING + UITVOERING: 8 Ruime 1/ 2/ 3-kamer (hoek)koopappartementen

VOOR MEER INFORMATIE + TEKENINGEN ZIE ONS TABBLAD SERIEMATIGE WONINGBOUW ! 

Alle appartementen beschikken over:

- Grote woonkeuken.
- Groot dakterras.
- Hoogwaardige afgewerkte badkamer + keuken.
- Diverse indelingsmogelijkheden.
- Veel bergruimte.
- Veel lichtinval.
- Leuk uitzicht.

Het kleinschalige complex bestaat uit 8 appartementen welke allen op de bovenste verdieping zijn gelegen. De Wijkermeerstraat is een zijstraat van de Hoofdvaart en is dicht bij het centrum en belangrijke uitvalswegen gelegen. Binnenkort kunt u de modelwoning bezoeken en uw nieuwe woning en omgeving proeven en aftastten. Er zijn diverse indelingsmogelijkheden waardoor u van het nieuwbouw appartement een 1/2/3-kamerappartement kan laten maken. U kunt samen met de architect om tafel om uw ideale plattegrond te ontwikkelen.Voor verdere verkoopinformatie kunt u contact opnemen met: 

N. BREEDIJK AANNEMERSBEDRIJF B.V.
Contactpersoon: Dhr. N. Breedijk
Wijkermeerstraat 35
2131 HB Hoofddorp
T: 023 - 56 27 597
E: [email protected]
I: 
www.nbreedijk.nl